Donderdag 05 juli 2018

nieuws week 27 groep 1-2

donderdag 5 juli 2018En ineens is hij dan daar: de laatste schooldag! Wat is het vlug gegaan. We hebben met de kinderen kort teruggekeken op het afgelopen bijzondere schooljaar en geconstateerd dat we:- erg gegroeid zijn (fysiek, emotioneel, sociaal)

- twee (!) keer per dag twee(!) kleuterlokalen heel goed kunnen opruimen (SUPER)

- verfschorten echt achterstevoren aan moeten trekken, anders werkt het niet....

- geleerd hebben om naar elkaar te luisteren

- het helemaal niet eng vinden om van een hoge kast af te springen

- goed voor elkaar kunnen zorgen, oudste kleuters voor jongste kleuters én andersom

 

Vandaag hebben we ook afscheid genomen van Lars: heel veel plezier in Bladel jongen. We gaan je missen, en zij boffen maar met jou!

En nog meer afscheid: juf Suzanne is bedolven onder knuffels, handen, tekeningen, knutselwerkjes, cadeautjes, chocolaatjes en héél véél strijkkralen onderzetters om mee te nemen op vakantie. Dank jullie wel hiervoor!En na al dat harde werken volgt dan nu een welverdiende zomervakantie. We wensen iedereen een fijne, rustige, langzaamaan of juist heel actieve vakantie toe en juf Mieke en juf Natascha verwelkomen de kinderen van groep 1-2 graag op maandag 20 augustus 2018.Rest ons niets anders dan te zeggen: dank, dank, dank voor alles.juf Annelies en juf Suzanne


Dinsdag 03 juli 2018

Nieuws uit groep 4-5

Dit schooljaar is alweer bijna voorbij en de vakantie staat voor de deur. Vorige week hebben we alle spullen van groep 4-5 naar het lokaal van groep 8 en het lokaal daarnast verhuist. 

Dit was een hele klus, maar met de hulp van de kinderen is het toch gelukt. Vandaag hebben we afscheid genomen van juf Ellen. 

Zij gaat volgend jaar op een andere school werken.

Ook mochten we vandaag naar de musical van groep 8 kijken. Dit was erg leuk.Wij wensen iedereen een fijne vakantie en alle kinderen veel succes en plezier volgend jaar!Groetjes de juffen van groep 4-5