Donderdag 19 april 2018

Nieuws uit groep 2/3 week 16

Afgelopen maandag hebben we weer heerlijk buiten kunnen gymmen door het heerlijke weer. We spelen met de groep regelmatig stand in de mand en de bal is voor. De kinderen vinden het erg leuk om te doen en ze houden er ook rekening mee wie er is geweest. Vandaag hebben we de afsluiting gehad van het thema d.m.v. een poppenkast verhaal. De kinderen vonden het weer erg leuk om naar te luisteren. Na de vakantie beginnen we weer met een nieuw thema. 



We hebben deze week veel het liedje 'fitlala'geoefend van kinderen voor kinderen. Het gemakkelijke dansje, zodat de kinderen deze ook mee kunnen doen morgenochtend tijdens de sportdag. Willen jullie er morgen op letten dat de kinderen ingesmeerd zijn aangezien het weer erg zonnig weer wordt. 



Met het warme weer zijn er een aantal kinderen die op slippers naar school komen. Het zou fijn zijn als ze sandalen of schoenen aankrijgen, zodat ze makkelijk kunnen spelen en rennen. 


Woensdag 18 april 2018

Nieuws Groep 8 Week 16

Deze week zijn we hard aan de slag met de Eindcito. De eerste twee dagen zitten er al weer op en morgenochtend maken we alweer het laatste deel.



Gisteren was alweer onze laatste muziekles. A.s. zondag 22 april is de voorstelling in de tuin van de Gouden Leeuw. De voorstelling begint om 14.30 uur en de kinderen moeten om 13.30 uur aanwezig zijn voor een generale repetitie. Er gisteren bij de les afgesproken dat de kinderen een spijkerbroek aandoen met een wit shirt. Hopelijk allemaal tot zondag!