Vrijdag 12 oktober 2018

Nieuws uit groep 2/3 week 41

Hallo allemaal,Daar zijn we weer, nu met het laatste berichtje voor de herfstvakantie.De afgelopen twee weken hebben we gewerkt rondom de kermis. 

Tijdens het hoekenwerk konden we allerlei kermis-activiteiten kiezen, zoals een kleurplaat, kralenplank, eendjes vissen, blikgooien en vliegen in een vliegtuigje dat een aantal kinderen zelf geknutseld had van een grote doos.

Ook hebben we ontzettend genoten van het kermisuurtje afgelopen maandag!Daarnaast hebben we aandacht besteed aan de kinderboekenweek.

Luca won de voorleeswedstrijd van onze klas en Reina won de kleurwedstrijd van onze klas. Goed gedaan hoor!Vandaag (vrijdag) bedachten we dat we na de vakantie graag willen gaan werken over de herfst.

De kinderen hebben zelf van alles bedacht waarmee ze kunnen gaan spelen en werken. Máár...daarvoor hebben we wel spulletjes nodig!

Herfstspulletjes vooral, zoals kastanjes, eikels, blaadjes, dennenappels, etc. 

Dus..wie gaat er naar het bos deze vakantie?

Ook willen we graag een kabouterhoek gaan maken met een paddenstoel en kabouterpakjes. De juf heeft al wel wat spulletjes, maar we kunnen heel goed nog meer gebruiken.

Sturen jullie even een mailtje aan de juf als je thuis wat hebt liggen?

Dankjewel!Dan willen wij jullie nu heel graag een hele fijne vakantie wensen.

Tot snel allemaal!