Maandag 18 februari 2019

Nieuws uit groep 2/3 week 8

Hallo allemaal,Hier zijn we weer met het nieuws uit onze groep. 

Vandaag (maandag) kwam de ANWB op bezoek met het verkeersprogramma 'Streetwise'. 

Groep 3 volgde het programma 'Blik en Klik', groep 2 volgde het programma 'Toet toet'. 

We hadden het o.a. over veilig spelen, veilig oversteken en veilig autorijden. 

Hiervoor kun je ook de informatiefolder bekijken die we mee naar huis brengen. Daarnaast werken we deze week en volgende week met het thema 'carnaval'. 

Wat hebben we er zin in!

We zijn al druk bezig met het oefenen van een optreden, dat we op vrijdagochtend zullen gaan laten zien tijdens het schoolcarnaval. 

Alaaf! 


Donderdag 14 februari 2019

Nieuws uit groep 8 Week 7

Vandaag zijn we naar de voorleeswedstrijd geweest om Neeltje aan te moedigen. Ze mocht voorlezen in het lettercircus. De presentatrice was de directeur van dit circus. Ze heeft super goed gelezen en we hebben een hele leuke ochtend gehad!Maandag nemen we deel aan Streetwise van de ANWB. Groep 8 neemt deel aan het programma Trapvaardig. Er komt een parcours op het schoolplein en dit moeten ze met de fiets afleggen. Belangrijk dus dat iedereen maandag met de fiets naar school komt!Deze week zijn we gestart met het thema Slimme sporters. We hebben het gehad over verschillende lichaamseigenschappen zoals lenigheid, kracht en reactievermogen. Vandaag hebben we daar in de gymzaal ook opdrachtjes voor gedaan om te testen wat voor type sporter ieder kind is. Ook hebben we het gehad over functies van lichaamsdelen, spieren, zintuigen en organen.