Welkom op de pagina van groep 1-2!

Nieuws uit Groep 1/2

Woensdag 12 december 2018

nieuws groep 1/2 week 50

Vorige week hebben wij de oudergesprekken gehad, het was fijn om alle ouders te zien en de ontwikkeling van hun kind te bespreken. We hebben al van bijna iedereen het plakboek terug, super!

Volgende week is het kerstdiner op school, we zien op de lijst dat er al veel ouders zich hebben ingeschreven om iets te eten thuis te maken. Wij gaan smikkelen van een heerlijk kerstdiner op school. Ook zullen we dan de kerstwensen die de kinderen voor elkaar hebben gemaakt uitdelen; wanneer deze thuis klaar is mag hij gerust al mee naar school. Er is plek zat in onze kerstboom.

Woensdag 28 november 2018

nieuws groep 1/2 week 48

Zoals jullie kunnen zien, staan de tijden van de ouderavond op deze site. 

Deze week zijn de kinderen wederom hard bezig geweest om de klas verder om te toveren in Sinterklaassfeer.

De kinderen hebben bijna allemaal een verlanglijstje gemaakt en sommige kinderen willen het liefste de hele dag gezellig in de sinthoek spelen. Gister hebben we allemaal onze schoen mogen zetten en vandaag waren we erg blij met het lekkers dat in de schoen ( nou ja.....in de boot) zat. Ook hebben we ons leesplankje voor de nieuwe pieten bijna compleet. Alle kinderen hebben al hun plaatjes erop geplakt en druk werden de laatste plaatjes geruild.

  • Mieke van Loon-Haans

    Leerkracht groep 1/2 (ma-do-vr)

  • Natascha Koken

    Leerkracht groep 1/2 (di-wo-do)

Hulpouders

Klassenouders:
Luizenpluisouders