Welkom op de pagina van groep 1-2!

Nieuws uit Groep 1/2

Donderdag 10 oktober 2019

nieuws groep 1/2 week 8

Beste allemaal,

Vandaag kwamen we op school en zagen we dat er een gat in het plafond zat. Ook  zat er een afdruk van de raket van spatje op de grond. Na grondig onderzoek blijkt.....Spatje is weer terug naar zijn eigen planeet.

En daarmee komt ook een eind aan ons thema De Ruimte.

Helaas hebben we vanmiddag ook afscheid genomen van Frans!

Maar wat wel fijn is......nog 1 dagje school en dan hebben we VAKANTIE.

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe.

Donderdag 03 oktober 2019

nieuws groep 1/2 week 7

Hallo allemaal....

Deze week beginnen de kermiskriebels al goed los te komen bij de kinderen. Als we gaan buitenspelen staan veel kinderen vol verwondering te kijken wat er allemaal al neergezet is en opgebouwd wordt. Maandag hebben we het kermisuurtje, dan gaan we samen met alle kinderen onder schooltijd naar de kermis.

Deze week zijn we nog volop bezig met het thema de Ruimte. Spatje heeft de boterhammen met chocoladepasta opgegeten die we neer hadden gelegd in de klas van juf Penny. Spannend!!

Woensdag 25 september 2019

nieuws groep 1/2 week 6

Hallo allemaal,

vandaag stonden er allemaal rare voetstapjes in de aula. Na het controleren van alle schoenen, bleken ze gelukkig niet van een van ons te zijn. We kwamen op het idee om de voetstapjes te volgen en zo kwamen we uit bij de raket van Spatje.

Maar waar zou Spatje nu toch kunnen zijn, wij denken dat dit lieve kleine ruimtewezentje zich ergens hier in Vessem rond de school zich schuil houdt.

Woensdag 18 september 2019

Jaarvergadering Oudervereniging

De jaarvergadering van de Oudervereniging gepland staat op donderdag 31 oktober om 20 uur. Alle ouders zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de terugblik op afgelopen schooljaar 2018-2019, wat betreft het verloop van de activiteiten en de financiën. En een vooruitzicht op de activiteiten van dit schooljaar.

 • 1920_Marie-Jose

  Marie-José Krol

  Leerkracht groep 1/2/3/4/5/6/7/8 (ma-di-vr)

 • 1920_Mieke

  Mieke van Loon-Haans

  Leerkracht groep 1/2 (ma-do)

 • 1920_Natascha

  Natascha Koken

  Leerkracht groep 1/2 (di-wo-do-ocht-vr)

1920_groep 12 1920_groep 12