Welkom op de pagina van groep 1-2!

Nieuws uit Groep 1/2

Woensdag 12 september 2018

nieuwsgroep uit 1/2 week 37

Deze week hebben we allemaal geschilderd. Groep 1 met vingerverf ( voor sommige kinderen de eerste keer); zij hebben zichzelf geschilderd. De kinderen van groep 2 hebben met een penseel zichzelf geschilderd. Mooi om te zien hoe gedetailleerd sommige kinderen al kunnen verven en dat andere nog heerlijk genieten van de verf op hun vingers en kleuren door elkaar te mengen.

 

Donderdag 06 september 2018

nieuws uit groep 1/2 week 36

Deze week zijn we verder gegaan met het thema. We hebben van veel kinderen al een foto van toen ze baby waren; het zou leuk zijn als we die van iedereen hebben.

Maandag zijn we begonnen met het overtrekken van iemand uit de klas. We hebben de lichaamsdelen benoemd en er kaartje bij gelegd. De woorden die we behandeld hebben zijn oa; been, arm, mond, wenkbrauwen, wimpers, enkel, ellboog e.d. Mooi om te zien dat veel kinderen deze al kunnen aanwijzen.

Woensdag 29 augustus 2018

nieuws uit groep 1/2 week 35

De week hebben we het thema : dit ben ik geopend. We hebben met alle kinderen gekeken naar de poppenkast. Daarin is het verhaal verteld over Haantje, die op zoek was naar haar familie (gezin). Haantje vond allerlei dieren in het bos maar niemand leek op haar...tot ze op het eind eindelijk iemand tegen kwam die helemaal hetzelfde was.

  • Mieke van Loon-Haans

    Leerkracht groep 1/2 (ma-do-vr)

  • Natascha Koken

    Leerkracht groep 1/2 (di-wo-do)

Hulpouders

Klassenouders:
Luizenpluisouders