Welkom op de pagina van groep 1-2!

Nieuws uit Groep 1/2

Donderdag 23 januari 2020

Nieuws groep 1/2 week 21

Hallo allemaal,

Hebben de kinderen al verteld dat we een heus letterwinkeltje in de klas hebben? Daar kun je allerlei soorten letters kopen waar je dan weer woordjes van kunt maken. 

Groep 2 werkt deze week aan een letterboekje waarbij de kinderen 2 letters mogen kiezen die ze versieren, waar ze plaatjes bij zoeken en woordjes bij stempelen. De kinderen van groep 1 spelen een communicatiespelletje in tweetallen en zijn op deze manier ook met taal bezig. 

Ondertussen hebben al een aantal kinderen een hoofddeksel meegebracht, maar om er spelletjes mee te doen, kunnen we er nog meer gebruiken. Op deze manier krijgen we ook al langzaamaan zin in Carnaval... 

Tot de volgende keer!

 

Donderdag 16 januari 2020

Nieuws uit groep 1/2 week 20

Hoi allemaal,

We zijn al weer 2 weken verder in het nieuwe jaar. Na de vakantie zijn er ook een paar nieuwe kinderen gestart in groep 1. Welkom allemaal!

Deze week is het nieuwe thema "De Alfapet" geopend. Dat gaat over verhalen vertellen, letters en hoofddeksels. Opa heeft een Puddingboompleinse-verzinsels-pet. Als hij die opzet, kan hij hele mooie verhalen aan zijn kleindochter Kim vertellen.  Maar lukt dat Kim ook als zij aan het einde van het boek de pet van opa krijgt?

 • 1920_Marie-Jose

  Marie-José Krol

  Leerkracht groep 1/2/3/4/5/6/7/8 (ma-di-vr)

 • 1920_Mieke

  Mieke van Loon-Haans

  Leerkracht groep 1/2 (ma-do)

 • 1920_Natascha

  Natascha Koken

  Leerkracht groep 1/2 (di-wo-do-ocht-vr)

Foto's uit Groep 1/2

Klassenouders

Anita van den Bliek (moeder van Fleur) en Inge van den Berk (moeder van Vince)

1920_groep 12 1920_groep 12