Nieuws uit Groep 2/3

Donderdag 19 april 2018

Nieuws uit groep 2/3 week 16

Afgelopen maandag hebben we weer heerlijk buiten kunnen gymmen door het heerlijke weer. We spelen met de groep regelmatig stand in de mand en de bal is voor. De kinderen vinden het erg leuk om te doen en ze houden er ook rekening mee wie er is geweest. Vandaag hebben we de afsluiting gehad van het thema d.m.v. een poppenkast verhaal. De kinderen vonden het weer erg leuk om naar te luisteren. Na de vakantie beginnen we weer met een nieuw thema. 

We hebben deze week veel het liedje 'fitlala'geoefend van kinderen voor kinderen. Het gemakkelijke dansje, zodat de kinderen deze ook mee kunnen doen morgenochtend tijdens de sportdag. Willen jullie er morgen op letten dat de kinderen ingesmeerd zijn aangezien het weer erg zonnig weer wordt. 

Met het warme weer zijn er een aantal kinderen die op slippers naar school komen. Het zou fijn zijn als ze sandalen of schoenen aankrijgen, zodat ze makkelijk kunnen spelen en rennen. 

Woensdag 11 april 2018

Nieuws uit groep 2/3 week 15

De kinderen zijn deze week begonnen aan de verrassing voor de mama's. 
Door heb mooie weer hebben we afgelopen maandag met heel groep 2 en 3 buiten kunnen gymmen. We hebben hockey en voetbal gespeeld. De kinderen waren erg enthousiast en wat kunnen ze al goed samen spelen en over spelen! Super leuk was dit om te zien. 

Ter herinnering: Vanaf vorige week hebben de kinderen op woensdag direct om half 9 gym. Probeer uw kind op tijd naar de gymzaal te brengen, zodat we ook op tijd met de gymles kunnen starten.

Woensdag 04 april 2018

Nieuws uit groep 2/3

Deze week zijn de kinderen begonnen met het maken van hun eigen flessenpost. De kinderen van groep 2 hebben een mooie tekening gemaakt met een boot erop. De kinderen van groep 3 hebben een brief geschreven. 
De overige weektaken van groep 2 zijn een bouwtekening maken van de bouwhoek. Ze hebben ook een punttekening gemaakt van 20 naar 1. Dit was wel lastig voor de kinderen maar ze deden dit toch erg goed! 
 

De kinderen zijn vorige week ook begonnen met het nieuwe liedje van Kinderen voor Kinderen 'Fitlala'. De kinderen kunnen het refrein al erg goed meezingen!! 

  • Ancilla van den Biggelaar

  • Natascha Koken

Foto's uit Groep 2/3