Nieuws uit Groep 8

Woensdag 05 december 2018

Nieuws groep 8 - Week 49

Vandaag hebben we Sinterklaas gevierd op school. Wij mochten beginnen in de gymzaal met de pietengymles van juf Benthe. Daarna was het tijd voor suprise. De kinderen hebben heel erg hun best gedaan en ook de gedichten waren prachtig! Complimenten voor iedereen!  Het was een fijne dag. 

 

 

Woensdag 28 november 2018

Nieuws uit groep 8 week 48

Vandaag hebben we de finale van mediamasters kunnen spelen! Door een storing konden we het helaas vorige week niet afronden, maar nu gelukkig wel. De kinderen hebben heel goed hun best gedaan en hun kennis m.b.t. mediawijsheid weer een stuk vergroot. Nu nog wachten op de uitslag!

Volgende week woensdag is het alweer 5 december en hebben we surprise in de klas. We hebben deze dag ook gewoon gym; pietengym! Alle kinderen moeten dus hun gymspullen ook mee naar school nemen.

Woensdag 07 november 2018

Nieuws uit groep 8 week 45

Vrijdag is het eindelijk zo ver!  9 november is de onthulling van de jeugdprins, jeugdprinses en de jeugdraad. Met de hele groep zijn we een act aan het oefenen om dit allemaal bekend te maken. We hebben deze week nog goed ons best gedaan en dat gaat helemaal goed komen! In de weekbert van deze week staat hoe de onthulling heeft plaatsgevonden, hoe de prins en prinses heten en wie er allemaal in de jeugdraad zit!

Ondertussen zijn we natuurlijk ook hard aan het werk met de lessen. We zijn gestart met de B8 cito toetsen. Deze week hebben we twee taken van rekenen gemaakt. Volgende week gaan we daar mee verder. Belangrijk dat iedereen een rekenmachine mee naar school neemt!

  • Chavelli Bolder

    Leerkracht groep 8 (ma-di-wo-do-vr)

Spellingsafspraken blok 1

geit - blz. 16
specht - blz. 24
pauw - blz. 25
molen - blz. 26
lachen - blz. 27
mollen - blz. 29
gladheid - blz. 39
majesteit - blz. 40
werkwoorden 5 - blz. 69

Klasse-ouders

Engels

Inloggen Engels WRTS - http://www.wrts.nl
Naam: c.bolder@veldvest.nlĀ 
wachtwoord: groep8

Gym groep 8

Wij gymmen op woensdag en donderdag!