Nieuws uit Groep 8

Woensdag 18 april 2018

Nieuws Groep 8 Week 16

Deze week zijn we hard aan de slag met de Eindcito. De eerste twee dagen zitten er al weer op en morgenochtend maken we alweer het laatste deel.

Gisteren was alweer onze laatste muziekles. A.s. zondag 22 april is de voorstelling in de tuin van de Gouden Leeuw. De voorstelling begint om 14.30 uur en de kinderen moeten om 13.30 uur aanwezig zijn voor een generale repetitie. Er gisteren bij de les afgesproken dat de kinderen een spijkerbroek aandoen met een wit shirt. Hopelijk allemaal tot zondag!

Donderdag 12 april 2018

Nieuws Groep 8 Week 15

Volgende week is de Cito Eindtoets voor de leerlingen van groep 8. Hier zijn we dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend mee bezig. Volgende week woensdag is er dus geen gymles.
Volgende week vrijdag is de sportdag, dus dan komt het sporten meer dan goed! Maandag gaan we alles klaarleggen, de antwoordbladen invullen etc.
 

 

Woensdag 04 april 2018

Nieuws Groep 8 Week 14

Vorige week hebben met super mooi weer een vossenjacht gedaan met de hele school. Daarna hebben we helaas afscheid genomen van juf Anneke. Alle kinderen hebben een mooie bloem voor haar geknutseld en iets moois voor haar opgeschreven.

Na het genieten van een lang paasweekend is school weer begonnen. We zijn nog een paar weekjes hard aan het oefenen voor de eindcito op 17, 18 en 19 april maar ook zijn we al bezig met echte groep 8 activiteiten zoals de musical, het schoolkamp en het oefenen voor het peanutbaltoernooi.

Woensdag 28 maart 2018

Nieuws Groep 8 Week 13

Morgen staat de paasactiviteit weer op het programma. We gaan met de hele school gezellig een vossenjacht doen. Daarna gaan we afscheid nemen van juf Anneke. Vandaag hebben we allemaal een mooie bloem voor haar geknutseld.

Deze week zijn we gestart met het nieuwe thema, Seks Enzo. Dit thema gaat over voortplanting. We hebben het over planten, dieren, mensen en bacteriën. Dit thema sluit mooi aan bij de week van de lentekriebels.

 

  • Chavelli Bolder

  • Harry Welp

Foto's uit Groep 8

Spellingsafspraken blok 7

circus - blz. 37
auto's - blz. 38
knieën - blz. 49 
bloemenvaas - blz. 57
ruïne - blz. 59
auto-ongeluk - blz. 60
knieën (uitbreiding) - blz. 61
tv - blz. 62
werkwoorden 5 - blz. 69

Klasse-ouders

Heidi (Jesper S.) & Lieneke (Ziza). Bedankt alvast!

Engels

Inloggen Engels WRTS - http://www.wrts.nl
Naam: c.bolder@veldvest.nl 
wachtwoord: groep8

Gym groep 8

Wij gymmen op woensdag en vrijdag!