Nieuws uit Groep 8

Woensdag 12 september 2018

Nieuws groep 8 Week 37

Afgelopen vrijdag hebben we een hele gezellige en fijne teambuildingsdag gehad. We hebben elkaar nog beter leren kennen en beter leren samenwerken door middel van allerlei spelvormen. Het hoogtepunt was natuurlijk verstoppertje in de school! Dit kon nu een keer omdat alle andere kinderen op schoolreis waren.

Vorige week is de informatie avond druk bezoch. Iedereen bedankt voor hun komst! Activiteitenlijst en tijdspad V.O. zijn vorige week via de mail naar alle ouders gestuurd. De eerste activiteit is het bezoeken van de Talentendag op het Rythovius op 12 oktober a.s.. Er heeft al een ouder aangegeven klassenouder te willen zijn. In groep 8 is het heel fijn om dit met 2 of 3 ouders te doen, dus mochten er nog ouders hiermee willen helpen hoor ik het graag.

Woensdag 05 september 2018

Nieuws uit groep 8 Week 36

Deze week zijn we gestart met het eerste thema van dit schooljaar; de Tweede Wereldoorlog. Maandag hebben we de eerste les gedaan waarin we hebben geleerd hoe de oorlog is gestart en waarom Nederland zich na 5 dagen over moest geven. Ook hebben de kinderen aan de hand van ooggetuigenverslagen geprobeerd om meer kennis op te doen over de start van WOII.

Daarnaast zijn we ook gestart met de nieuwe technisch leesmethode: Flits. Dit werkt wat anders dan we gewend waren met de oude methode en hier moet iedereen dus nog een beetje aan wennen.

 

 

 

  • Chavelli Bolder

    Leerkracht groep 8 (ma-di-wo-do-vr)

Spellingsafspraken

eend - blz. 32
grijze muizen - blz. 34
team - blz. 51
houten - blz. 55
Werkwoorden 5  - blz. 69

Klasse-ouders

Engels

Inloggen Engels WRTS - http://www.wrts.nl
Naam: c.bolder@veldvest.nl 
wachtwoord: groep8

Gym groep 8

Wij gymmen op woensdag en donderdag!