Veel informatie over de gang van zaken op onze school kunt u op deze website vinden. Specifieke informatie over groep 1/2 vindt u op deze pagina.

Berichtjes

Indien ouders iets door willen geven aan de leerkracht, willen wij u vragen dit middels een briefje te doen (bijv. met een plakbandje op het hapjesdoosje) of eventjes telefonisch door te laten geven. Een gesprekje met de leerkracht of even in de klas komen kijken kan wel, maar dan na schooltijd (12.15 uur of 15.30 uur).

Speelgoed

Uw kind mag na haar/zijn verjaardag één van de gekregen cadeautjes mee naar school brengen en laten zien. Verder alle speelgoedjes etc. thuis laten. Bedenk wel, dat wij niet kunnen garanderen dat er niks kwijt raakt of kapot gaat.

Gymschoenen


Gewoon heel goedkope gymschoentjes met klittenband of elastiek over de wreef. De gymschoenen blijven in een bak op school. De kinderen gymmen verder in hemd en onderbroekje.

Oudergesprekken/huisbezoeken

Indien u dat wenst of er is een bepaalde reden voor, komt de leerkracht op huisbezoek. Anders kunt u een oudergesprek aanvragen of de leerkracht neemt een initiatief hiertoe. De leerkracht wil minimaal 2x per jaar een gesprek met de ouders. 

Brigadieren

De brigadiers staan een kwartier voor schooltijd en tot een kwartier na schooltijd op de oversteekplaats van de Jan Smulderstraat. Wij willen u dringend vragen om, ook als u met de fiets komt, altijd bij de brigadiers over te steken, zodat u vanaf het eerste begin het goede voorbeeld geeft.

Verjaardag kind

                                       De leerkracht maakt een feesthoed voor de jarige. In overleg
                                       met de leerkracht wordt het tijdstip bepaald, wanneer de
                                       verjaardag gevierd gaat worden. De ouder (bij voorkeur zonder
                                       (!) broertje/zusje) mag bij de verjaardag aanwezig zijn. Eerst
                                       worden enkele feestliederen gezongen voor de jarige. Daarna
                                       feliciteren alle kinderen de jarige en wordt er getrakteerd. De
                                       traktatie hoeft niet overdadig te zijn, gewoon een kleinigheidje.

Verjaardag leerkracht

De verjaardagen van de leerkrachten worden in de klas niet op de verjaardag zelf gevierd. Er wordt in het schooljaar 1 dag gepland om alle verjaardagen van de leerkrachten van groep 1 t/m 4 te vieren. Dat heet de "juffendag". De datum en de invulling van deze dag wordt via de informatie van de groepen bekend gemaakt.