Donderdag 11 april 2019

18 APRIL: PAASLOOP BASISSCHOOL ST. LAMBERTUS

De kinderen gaan op donderdagmiddag 18 april tussen 14.00 en 15.00u zoveel mogelijk rondjes lopen in 1 uur tijd. We lopen de rondjes om d’n Boogerd (onderbouw) en vanuit school om de kerk (bovenbouw).  De start is tussen de school en d’n Boogerd in.

Ook dit jaar kunt u een kind een vast bedrag schenken voor de goede doelen. Het is de bedoeling dat de kinderen het geld ook direct van u krijgen.

Zo kunnen wij op 18 april de mensen van de Goede Doelen ook direct hun cheque geven.Van 5-12 april kunnen de kinderen langs de deuren gaan. Het geld mag op vrijdag 12 april weer op school ingeleverd worden bij de leerkrachten.Dit jaar houden we onze sponsorloop voor 2 goede doelen:


Allereerst lopen we voor K4Life
Afgelopen 22 maart hebben we afscheid moeten nemen van Karin van Boxtel-Sas, moeder van Benthe uit groep 7. Karin is helaas gestorven aan de gevolgen van kanker.
Karin heeft zelf enkele keren meegedaan aan het beklimmen van de Alpe d’Huez. Met en voor haar en alle andere mensen, die vechten tegen deze ziekte, is een fonds opgericht: K4Life. Het doel van dit initiatief is om door samen te werken geld te verzamelen, zodat er geen mensen meer dood gaan aan kanker.
Wij willen hen, middels onze sponsorloop, graag steunen om dit doel zoveel mogelijk te gaan bereiken!

Tevens gaat een deel naar onze eigen school
Tijdens een heel aantal activiteiten op onze school maken we gebruik van schoolshirtjes. De shirtjes die we al meer dan 10 hebben mogen dragen, zijn inmiddels aan vervanging toe. Daarnaast heeft de Leerlingenraad aangegeven een mooie bekerkast te willen realiseren op school, om op deze manier de door de school gewonnen prijzen te etaleren.
Het is niet te doen gebruikelijk dat we onszelf meenemen in één van de doelen van Sponsorloop. Toch hebben we hier deze keer voor gekozen, omdat het om producten gaat waarvan ieder kind op school kan profiteren.

Namens K4Life en de kinderen van onze school: ONTZETTEND BEDANKT!!

Meer nieuws