Donderdag 19 april 2018

Informatie Koningsspelen vrijdag 20 april 2018

Hieronder vindt u informatie over de sportdag die vrijdag 20 april as. op sportveld De Lille georganiseerd wordt.         8.30u – aanwezig op sportpark de Lille

Alle kinderen moeten om 8.30u aanwezig zijn op de sportvelden aan de kant van de voetbal- en korfbalvelden. Het is de bedoeling dat u uw kind bij de sportvelden afzet of dat uw kind daar op eigen gelegenheid naartoe fietst. De kinderen melden zich bij hun juf of meester.         Opening

Als alle kinderen er zijn beginnen we met de opening: we zingen en dansen met elkaar het liedje “Fitlala” van Kinderen voor Kinderen. Daarna kan iedereen zijn/haar groepje en de begeleidende ouder(s) zoeken.         9.00u – start sportdagAlle kinderen starten met de spelen.

Groep 1-2-3 doen de spelletjes op het eerste veld (bij de kleedlokalen).

Groep 4 t/m 8 gaan aan de slag op de andere velden.         10.10u – pauze

Er is een gezamenlijke pauze rond 10.15u. De kinderen zorgen zelf voor hun hapje en drankje (!) tijdens deze pauze.


         10.25u – vervolg van de spelen
Groep 1-2-3 doen de spelletjes op het eerste veld (bij de kleedlokalen).
Groep 4 t/m 8 gaan aan de slag op de andere velden.

         11.25u – Spel (luchtkussen)
tussen leerkrachten en kinderen groep 8

         11.45u – gezamenlijke lunch
Voor alle kinderen en begeleiders is er een lunch verzorgd. Deze lunch hoort bij de Koningsspelen en wordt dus gesponsord. Wij weten niet wat er dit jaar in zit. Als uw kind een bepaalde allergie heeft, willen we u vragen om zelf een lunchpakketje en drinken mee te geven.

           12.15u – uitreiking van de medailles en sportiviteitsbeker!!


           12.30u – einde sportdag
De kinderen worden dan door hun ouders opgehaald bij het sportveld of mogen op eigen gelegenheid terug naar het dorp fietsen.

Aandachtspunten:

  • Zorg voor passende (sport)kleding en sportschoenen. Het zou leuk zijn als de kinderen van de groepen 7 en 8 een kleur dragen met hun team. Zo kunnen we de teams makkelijk uit elkaar houden. Dit mogen de overige groepen natuurlijk ook.
  • Kinderen mogen zelf drinken en een hapje meebrengen voor in de kleine pauze.
  • Mocht het warm worden, denk dan aan een petje en zonnebrandcrème (smeer uw kind vooraf al goed in). Drink ook voldoende water.
  • En als het koud is, denk dan aan warme kleding. Bij een voorspelling van regen is het verstandig om extra kleren mee te geven in de tas.
    Voor kleuters is het altijd (!) fijn als ze in hun tas reservekleding bij zich hebben.
  • Er staan deze dag géén brigadiers!
  • Voor de kinderen, die deze dag gebruik maken van voorschoolse of naschoolse opvang, vragen wij u dit zelf te regelen met de opvang.

Alle mensen die zich opgegeven hebben om mee te werken, zijn ingedeeld bij een spel of een groepje. Deze ouders krijgen uiterlijk 15 april alle info via de mail.

Wij wensen iedereen een heel fijne dag toe!
De sportdagcommissie.
Team: Tim en Annelies
Oudervereniging: Lizan, Meintje, Sandra, Miranda en Annemarie.

Meer nieuws