Donderdag 24 januari 2019

INLOOP- EN INSCHRIJFMOMENT VOOR BASISSCHOOL, PEUTER- EN KINDEROPVANG: woensdag 30 januari 16.00 uur – 17.30 uur

Inschrijven basisschool

Op woensdag 30 januari a.s. organiseren basisschool St. Lambertus en NummerEen kinderopvang gezamenlijk een moment waarop ouders en kinderen uit Vessem welkom zijn. Deze middag kunt u uw kind aanmelden op de basisschool voor het schooljaar 2019-2020. Het gaat om de kinderen die 4 jaar worden tussen juni 2019 en juli 2020.

U en uw kind zijn die middag van harte welkom. De leerkrachten van groep 1 en de directie zijn aanwezig om u te ontvangen, informatie te geven over onze basisschool, vragen te beantwoorden en de school te laten zien. U ontvangt van ons een inschrijfformulier dat u ter plekke of later thuis in kunt vullen en af mag geven op school. Mocht u 30 januari verhinderd zijn, dan kunt u het inschrijfformulier ook per mail opvragen en dan zo spoedig mogelijk ingevuld op school afgeven.

Eén à twee maanden voordat uw kind naar school komt, nodigen we u uit voor een intakegesprek.

Heeft u nog vragen? U kunt ons dagelijks bereiken op tel.nr. 0497-591598 of via lambertus@veldvest.nl.


Aanmelden peuterprogramma en kinderopvang
Tijdens deze middag is ook een medewerker van NummerEen Kinderopvang aanwezig om u meer informatie te geven over het peuterprogramma, de dagopvang en/of buitenschoolse opvang.
Aanmelden hiervoor kan via de website van NummerEen: www.nummereen.com Ook vindt u hier een rekentool waarmee u zelf snel en eenvoudig kunt berekenen wat de netto kosten per maand zijn voor uw persoonlijke situatie.

We ontmoeten u graag op 30 januari!

Meer nieuws