Donderdag 14 november 2019

Oudergesprekken groep 1 t/m 7 week 48

Op maandag 25 november, woensdag 27 november en donderdag 28 november zullen de oudergesprekken plaatsvinden n.a.v. de rapporten. 

Omdat het plannen van de gesprekken niet meer via ParnasSys kan, hebben we naar een andere manier gezocht om de planning voor de oudergesprekken te kunnen maken. 

U zult volgende week een link ontvangen voor het invullen van een online document. In dit document staan de data en tijden van de oudergesprekken. Deze tijdseenheden verschillen soms per groep en/of leerkracht. In dit formulier kunt u de naam/namen van uw kind(eren) invullen op de tijden die (nog) beschikbaar zijn. Als er een grijs vak is, is die dag en dat tijdstip niet beschikbaar. En, vanzelfsprekend, als er al een naam van een ander kind ingevuld is, is de tijd ook niet meer beschikbaar. 

 


Graag invullen vóór 20 november, zodat er evt. schematechnisch nog aanpassingen gedaan kunnen worden. Wanneer u uw kind(eren) niet invult, zal de leerkracht u zelf voor een gesprek indelen. 
De gesprekken voor groep 8 zullen zijn op 10 en 12 december. Betreffende ouders ontvangen tegen die tijd een uitnodiging. 

Meer nieuws