Donderdag 25 november 2021

Sinterklaas op school op 3 december

Op vrijdag 3 december vieren we met de hele school Sinterklaas. Hij zal ons natuurlijk een bezoek brengen en een cadeautje meenemen voor de kinderen uit groep 1 t/m 4. Voor de kinderen uit groep 5 t/ 8 zal het programma van deze dag voornamelijk uit de surprises bestaan.


Vanaf groep 5 zijn er lootjes in de klas getrokken en geven we elkaar een surprise met een cadeautje. Het bedrag voor de cadeautjes is 3 euro. Het knutselmateriaal staat daar los van!
De bedoeling is dat uw kind (met uw hulp) een leuke surprise maakt (knutselwerk) waarin de cadeautjes/lekkernij gedaan worden.
Voor het knutselwerk is het de bedoeling dat er met restmateriaal etc. gewerkt wordt (mag dus NIET van de 3 euro) De 3 euro mag worden gebruikt voor iets lekkers, maar zeker ook voor één of enkele leuke cadeautjes, daarbij denkende aan wat de ontvanger leuk zal vinden natuurlijk.

We kunnen ons voorstellen, dat het als een teleurstelling voelt wanneer uw kind heel veel werk heeft gestoken in een surprise voor een ander en dit niet terugkrijgt. De vraag is dan ook om er de nodige aandacht aan te schenken, zodat het voor iedereen een leuke ochtend wordt. De surprise hoeft niet in een zak te zitten, het is juist leuk om deze zichtbaar in de kring te hebben liggen. Het is de bedoeling dat de kinderen het gedicht, dat ze maken, bovenop de surprise plakken met de naam van de ontvanger erop.

Meer nieuws