Onze school werkt samen met NummerEen Kinderopvang.

Algemene informatie over Nummereen

NummerEen Kinderopvang biedt op verschillende locaties in De Kempen en Veldhoven dagopvang (0-4 jr), buitenschoolse opvang (4-13 jr) en het peuterprogramma.  Ook coördineert NummerEen Kinderopvang het overblijven op diverse basisscholen, genaamd TSO De Kempen én verzorgt zij professionele kinderopvang aan huis onder de noemer ‘Bij u Thuis’. 
Voor kinderen uit Vessem  biedt NummerEen Kinderopvang kinderdagopvang, peuterprogramma, opvang aan huis, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang aan.

Overblijven (TSO)

In de lunchpauze van de kinderen zorgt een groep overblijfkrachten ervoor dat de kinderen op een rustige en ontspannen manier hun boterhammen kunnen eten. Ze schenken drinken voor de kinderen, zorgen voor sfeer en rust en zien er na afloop op toe dat de kinderen fijn (buiten) kunnen spelen. De coördinator van het overblijven op onze school is Nina van Ham.
Nina werkt als TSO coördinator op maandag tussen 11.00 uur en 13.30 uur en op donderdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Dit zijn de momenten waarop ze de telefoon afluistert en de mails leest.

Voor afmeldingen (bv bij ziekte)of plotselinge incidentele aanmeldingen voor de dag zelf moet naar school gebeld worden. Voor het tijdig aan- of afmelden, dient u als ouder rekening te houden met de tijden waarop Nina de mail leest en de boodschappen afluistert van de telefoon.
Bereikbaarheid  Nina van Ham ,TSO coördinator:
Via mail:            stlambertus@tsodekempen.com (aflezen op maandag 1.00 - 13.30 uur en donderdag  12.00 -14.00 uur)
Per telefoon:      06-11 86 52 20 (wordt afgeluisterd en sms gelezen op maandag en donderdag; zelfde tijden als mail)

Wanneer u als ouder geïnteresseerd bent om ons team overblijfkrachten te komen versterken, dan kunt u contact op nemen met Nina van Ham  via bovengenoemde gegevens. Vrijwilligers ontvangen een vergoeding van € 10,- per keer.

Meer informatie over TSO De Kempen is te vinden op de website: www.tsodekempen.com. Hier kunt u ook het inschrijfformulier voor het overblijven vinden. Op het inschrijfformulier staat de prijs genoemd.

Buitenschoolse opvang: de Clup

NummerEen Kinderopvang verzorgt op onze school buitenschoolse opvang (bso), genaamd de Clup. De Clup is 52 weken per jaar geopend. Dus ook tijdens schoolvakanties en op studiedagen. Elke dag na school zijn er activiteiten voor de kinderen gebaseerd op de pijlers cultuur, natuur, sport en techniek. Maar natuurlijk is er ook volop ruimte om lekker vrij te spelen! Tijdens schoolvakanties zijn er uitgebreide vakantieprogramma’s, met een divers activiteitenaanbod en leuke uitstapjes. Meer informatie (ook over de overige diensten) leest u meer op www.nummereen.com.  Hier is het digitale inschrijfformulier voor de bso te vinden.