Onze school werkt samen met NummerEen Kinderopvang.

Algemene informatie over Nummereen

NummerEen Kinderopvang biedt op verschillende locaties in De Kempen en Veldhoven dagopvang (0-4 jr), buitenschoolse opvang (4-13 jr) en het peuterprogramma.  Ook coördineert NummerEen Kinderopvang het overblijven op diverse basisscholen, genaamd TSO De Kempen én verzorgt zij professionele kinderopvang aan huis onder de noemer ‘Bij u Thuis’. 
Voor kinderen uit Vessem  biedt NummerEen Kinderopvang kinderdagopvang, peuterprogramma, opvang aan huis, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang aan.

Overblijven (TSO)

In de lunchpauze van de kinderen zorgt een groep overblijfkrachten ervoor dat de kinderen op een rustige en ontspannen manier hun boterhammen kunnen eten. Ze schenken drinken voor de kinderen, zorgen voor sfeer en rust en zien er na afloop op toe dat de kinderen fijn (buiten) kunnen spelen. De coördinator van het overblijven op onze school is Hanneke van der Schoot.
Wanneer uw kind ziek is, is het de bedoeling dat u uw kind ook ziek meldt bij de TSO. Dit kan via onderstaande gegevens.

Aan- en afmeldingen (bij voorkeur drie dagen vooraf) via e-mail: stlambertus@tsodekempen.com .
Bellen kan ook op 06-10119893. Bij geen gehoor mag de voicemail ingesproken worden. Een sms/WhatsApp mag ook.
Graag de voor –en achternaam van je kind vermelden en om welke school het gaat.

Wanneer u als ouder geïnteresseerd bent om ons team overblijfkrachten te komen versterken, dan kunt u contact op nemen met Hanneke van der Schoot via bovengenoemde gegevens. Vrijwilligers ontvangen een vergoeding van € 10,- per keer.

Meer informatie over TSO De Kempen is te vinden op de website: www.tsodekempen.com. Hier kunt u ook het inschrijfformulier voor het overblijven vinden. Op het inschrijfformulier staat de prijs genoemd.

 

Buitenschoolse opvang: de Clup

NummerEen Kinderopvang verzorgt op onze school buitenschoolse opvang (bso), genaamd de Clup. De Clup is 52 weken per jaar geopend. Dus ook tijdens schoolvakanties en op studiedagen. Elke dag na school zijn er activiteiten voor de kinderen gebaseerd op de pijlers cultuur, natuur, sport en techniek. Maar natuurlijk is er ook volop ruimte om lekker vrij te spelen! Tijdens schoolvakanties zijn er uitgebreide vakantieprogramma’s, met een divers activiteitenaanbod en leuke uitstapjes. Meer informatie (ook over de overige diensten) leest u meer op www.nummereen.com.  Hier is het digitale inschrijfformulier voor de bso te vinden.