Donderdag 18 april 2019

Paasloop 2019

Nadat alle kinderen zich om 13.45u tussen de school en het gemeenschapshuis hadden verzameld, konden we beginnen met de warming-up.

Na deze warming-up werd het startsein gegeven voor onze 2-jaarlijkse Paasloop.

Alle kinderen liepen een uur lang de route die door de gangen van de school en over de speelplaats en het kermisterrein liep.

Bij school konden de kinderen ranja of water drinken en na afloop kregen alle kinderen een stuk fruit, aangeboden door de Emté. Alle toeschouwers konden daar ook koffie of thee krijgen.

De opbrengst van de Sponsorloop was dit jaar €2702,- in totaal. En dat met weer minder leerlingen op deze school, super fijn!


Donderdag 18 april 2019

Koningsspelen

Vorige week hebben we voor de 7e keer de Koningsspelen gehouden. Het was best koud, maar gelukkig wel droog. En de sfeer was ook weer fijn.

Groep 1, 2 en 3 hadden een eigen sportveld met hun eigen spelletjes. 

Groep 4 t/m 8 deden allerlei teamspelen (voetbal, peanutbal, korfbal).Daarnaast hadden de kinderen ook nog enkele diplomaspelen als; bal gooien en 60 meter sprint.

Er was ook een luchtkussen en een stormbaan van JN. Bij de stormbaan mochten de kinderen onder een net doorkruipen en over materialen klimmen. Ze konden hierbij een wedstrijd doen. Het was een leuk en spannend parcours.

Aan het einde was er een wedstrijd van de leerkrachten tegen de leerlingen van groep 8 op het luchtkussen.

Het was een heel fijne dag!