Vrijdag 05 juli 2019

Bye Bye

Zoals elk jaar in het onderwijs gebruikelijk is, nemen we ook nu weer afscheid van een groep leerlingen. De kinderen van groep 8 zwerven uit. Ook van een aantal ouders nemen we afscheid. Hun jongste/enige kind gaat de basisschool verlaten en hen zien we (op school) niet meer terug. Ook een aantal leerkrachten en ondersteunend personeel gaan de school verlaten. Tot slot komen ook de stagiaires die het afgelopen schooljaar op onze school stage gelopen hebben, niet meer terug. Ook zij gaan verder met hun studie en gaan stage lopen op andere scholen. En om de spreuk te gebruiken, die wij hier al jaren horen:                                  GAET HENE ENDE LEVET SCONE……Dag kinderen van groep 8:

Kris, Guy, Renske, Daniel, Neeltje, Steffi, Dave, Christie, Mart, Pien, Eef, Bono, Isa, Malou, Sabine, Stijn, Ward, Koen, Hannah, Nina, Niels, Rens en Emma.


Het ga jullie goed op het voortgezet onderwijs. Veel succes, maar eerst een heerlijke vakantie. Kom gerust nog eens langs. Je blijft altijd welkom op de St. Lambertus!


Dag ouders:
Fam. Ansems - fam. Becx - fam. Van Bussel - fam. van Esch - fam. van Heerbeek - fam. van Hout - fam. Jansen - fam. Van de Sande - fam. Smulders - fam. Van de Ven - fam. De Wit - fam. Wouters.

Bedankt voor het vertrouwen dat jullie al die jaren in onze school gehad hebben.
Ook bedankt voor alles wat jullie voor de school en dus voor de kinderen gedaan hebt. Het ga jullie goed en mocht het nodig zijn… ook jullie blijven welkom op onze school.

Dag (bijna) collega’s:
Demi, Antoinette, Tim, Joëlle en Elisa.

Bedankt voor alles wat jullie voor de kinderen van de school betekend hebben.
Het ga jullie goed in jullie pensioen, in je nieuwe loopbaan en nieuwe werkomgeving , studie en natuurlijk in jullie leven. We zullen jullie missen!
Uiteraard zijn jullie ook altijd welkom op onze school

Dag alle andere kinderen en ouders:
Wij zien elkaar wel weer terug en wel op maandag 19 augustus 2019 om 08.30 uur. Geniet van de welverdiende vakantie en tot ziens! 

Meer nieuws